ASTROLOGIJA: KAKO VAS I KOLIKO VOLE

OVAN

„vojnik ljubavi“ i muški i ženski pripadnik ovog horoskopskog znaka u ljubavi rasplamsava vatru i takva osećanja gradi prema partneru. Ovaj strastveni znak voli osmeh kod partnera, ne polaže mnogo na sitnice i ne voli da govori o ljubavi. Ovnovi smatraju da svakim svojim gestom ili učinkom pokazuju partneru koliko ga vole, pa ko ume da čita između redova znaće. Njima se to podrazumeva i ne razumeju ako tražite nešto više od onoga što Vam nude.

BIK

Realan, temeljit zemljani znak u ljubavi zna da bude jak, ali se obično krije osećajno stvorenje koje će Vam nekada prirediti i romantičnu situaciju na Vaše iznenađenje. Posle toga će odmoriti neko duže vreme i vratiti se realnosti. Voli nezavisne osobe i duhovite i pošto su veliki hedonisti vole da ugode sebi, svidelo se to partneru ili ne.

BLIZANCI

Iznenadite ga nečim novim, nečim nesvakidašnjim, izvedite ga iz rutine i pokazaće Vam pravu ljubav. Blizanac voli elokventne partnere sa kojima može i da prodiskutuje o svemu i da vide imaju li iste centre interesovanja, onda su sigurniji u izbor partnera. Njima nije problem da Vam kažu i pokažu koliko Vas vole ako to želite, samo nemojte da mu ukidate njegovu slobodu u ljubavi.

RAK

Osećajni rakovi vole da vole. Prave osobe za njih su one koje žele isto što i oni. Sigurnost doma i porodice ne bi menjali ni za šta drugo, kao ni svog partnera koji im odgovara. Romantični rakovi pružiće Vam večeru uz sveće, doneće Vam cveće i na mesečini pored mora rak će Vam pružiti ljubav iz snova.

LAV

Privucite mu pažnju Vašim pozitivnim stavom, samouverenošću i osmehom. Lavovi vole kad ih neko zavodi i kada se oko njih trudi. „Kraljevi ljubavi“ su uvek zaštitnički nastrojeni prema svom partneru i ako su osvojeni onda je to zauvek u njihovim srcima. Glamurozni po stavu pokazuju i takvu ljubav prema partneru. Ta ljubav je nesebična i ako niste za njega dobar partner lav će samo da odšeta iz Vašeg života.

DEVICA

Osvojiti devicu je veliki test u životu. Analitična devica će Vas posmatrati kada na to i ne pomišljate, Vaše ophođenje u društvu, Vaše manire, Vašu komunikaciju, stajling, ako nešto ne štima neće se ni truditi. A ko položi taj test dobija prelepu ljubav, divne razgovore, strast i dobrog prijatelja pre svega. Device vole „pametno“, njima sve ide iz glave, ali znaju i da se bore za svoju ljubav. Ljubav je za njih nešto sveto i uzvišeno i retke osobe zauzimaju mesto njihvih partnera.

VAGA

Estete u životu i u  ljubavi. Vage vole sve što je lepo, umetničko, neobično, gospodsko, prefinjeno, sa manirima. Šarmantne vage lako privuku svog partnera i posle duge analize i samoanalize daju svoju ljubav. Vole strasno, dele sa partnerom sve što žele, i najobičnija putovanja pretvaraju u nesvakidašnje bajke. Privrženi su svojim partnerima jer znaju da su dobro izvagale, nesebične su u davanju i primanju ljubavi.

ŠKORPIJA

Strastvena škorpija daje sve za ljubav, otvorena je uvek za nova poznanstva i nove avanture. Dosta su tolerantni, možete ih iskušavati na sve načine do određene tačke kada prelazite svaku meru tada Vas napuštaju i odlaze. Vole romantične situacije, mada obično ne deluju tako, i svog partnera vole istinski dok su sa njim. Kada su povređeni znaju to da odboluju na svoj način i da posle nekog vremena krenu dalje i da vole ponovo kao i prvi put.

STRELAC

Avanturisti, strelac odapinje Amorovu strelu ljubavi, pa pustite ga da tako i uradi. Pozitivan strelac će Vam predložiti ludu avanturu umesto reči „volim te“. Deliće sa Vama svoj pozitivan duh i stav i budite spremni da ga pratite u takvoj njegovoj ljubavi. Strelčevi ne vole da ih neko sputava u njihovom ljubavnom zanosu. Smeh, strast, avanture, druženja za strelčeve je sve to ljubav i sa svojim partnerom znaju da to i nesebično podele pogotovo ako im partner uživa u istim tim stvarima.

JARAC

Mudri, zemljani horoskopski znak „ne pada“ na kliše o ljubavi. Njega nećete zavesti lepim rečima, gestom, za njega se treba dosta potruditi i boriti. Jarčevi poput device postavljaju visoke standarde kako u životu tako i u ljubavi. Stabilni u svom životu, takvu poziciju zauzimaju i sa partnerom u vezi. Nisu skloni prevari, jer je za njih brak nešto za šta su se borili i ne žele da ruše ono što su zajedno izgradili sa svojim partnerom. Uz ovaj horoskopski znak ste uvek zaštićeni i voljeni.

VODOLIJA

Nesvakidašnja, inovativna, revolucionarna ljubav. Ovi „buntovnici“ traže da ih neko stalno voli. Nemirnog duha su, društveni i bučni uvek privuku pažnju svojom pojavom gde god se nalaze. Njihov stil je specifičan, originalan, pa to očekuju i od svog partnera. Vodolija voli kada je vole. Monotonija ne dolazi u obzir u vezi, a sve što je novo je pravo otkriće za ovaj znak. Pokušajte da pratite ovakvog partnera.

RIBE

Ona pliva u ljubavi, zna da voli i to pokazuje na sve načine koje partner poželi. Možda Vas i otvoreno zapita „šta želite u ljubavi“ da bi Vas nekom prilikom sa tim i obradovala. Za svog partnera su uvek tu, neprimetni kao senke stoje iza njih i iza svoje ljubavi. Od ovog znaka uvek imate podršku.

Ivana Banović

Nastavak: Saznajte šta vas čeka u narednoj godini…..

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.