ASTROLOGIJA: ŠTA NAS ČEKA U NOVOJ 2016. GODINI-NASTAVAK

 

coaching magazin

STRELAC- dragi strelčevi važna godina je pred Vama. „Srećni ljudi“ kako Vas ja zovem (jer je Jupiter Vaša vladajuća planeta) neće imati toliko negativnih turbulencija od Saturna kao što bi imali drugi znakovi. Saturn gostuje u Vašem znaku do kraja 2017.god. i nateraće Vas da naučite par lekcija o Vama lično. Ugušiće malo Vaš optimizam (po kome ste poznati) i Vaše životno oduševljenje. Nateraće Vas da se osećate, razmišljate, ponašate kao odrasla zrela osoba (ovo važi čak i za mladje pripadnike znaka). Ova planeta Vas pravi ozbiljnijom osobom za život, daje dobru radnu etiku i sklonost za uspeh. To je ciklus zrelosti koji se odgadja jednom u 30 godina. Dobićete jasnoću o svemu i svakom, što Vam je stvarno važno. Saturn Vam daje snagu za donošenje najboljih odluka za budući život. Zahvaljujući njemu bićete spremni da se oslobodite svega što Vam više ne služi. Vaše lične obaveze kojima ostvarujete lične ciljeve su Vam najprioritetniji u sledećoj godini.

U pogledu karijere ekspanzivni Jupiter nastavlja da otvara vrata za Vas. Može da Vas ohrabri da pokušate nešto novo u Vašoj profesionalnoj oblasti tj. da izadjete iz  zone sigurnosti i da prilagodite Vaš profesionalni put nečim što Vam je približnije i privlačnije. Pomračenje Sunca od 1.septembra u devici može da Vam donese proboj u poslu ili preokret u karijeri. Novac i prilike traže Vas, finansijska situacija Vam je dobra i Vi ste u materijalnom napretku u 2016.god.

Distancirani ste od porodice u sledećoj godini jer teško uklapate posao tj. karijeru sa vašim domom tj. porodicom. Vaša posvećenost poslu zasmetaće nekom članu porodice  neke neprijatne stvari isplivace na površinu. Budite što pažljiviji u ovoj oblasti, tako ćete izbeći nepotrebne svakodnevne glavobolje.

Društveni život je na snazi od septembra kao i nalaženje životnog partnera ko nije u vezi, a ko je u braku gledaće da zadrži to stanje i u sledećoj godini. Najaktivniji ljubavni period je od 21.maja-30.juna 2016.god. Moji strelčevi,  ovde Vas Saturn uči šta je dobro za Vas, a šta ne. S obzirom da su i putovanja vezana za Vaš znak to će Vas i dalje pratiti i u 2016.godini,  pokušajte da praznine u ljubavnom životu (ko ih ima) popunite sa putovanjima. Srećno!

Coaching savet: Odgovorite na pitanje: koja je najveća promena koju ste spremni da napravite u 2016.godini?

PORUČITE VAŠ GODIŠNJI HOROSKOP

coachng magazin, astrologija

JARAC- krajem 2014.godine Vi ste ušli u veoma duhovni period u životu. Po svojoj prirodi Vi ste usmereni uvek spolja, čvrsto stojite na Zemlji, praktične priorde, vas unutrašnji život ne privlači mnogo. Ali prošle i ove godine Vi se bavite više tim stvarima, Vašem unutrašnjem biću, duhovnom, tako da će se to nastaviti i u 2016.god. Lični razvoj je najjača tema za Vas.             Ko ste Vi, kako Vas drugi vide i najviše od svega kakvi želite da budete, to su pitanja za sledeću godinu na koja ćete tražiti odgovore. Biće tu istraživanja, grešaka, traženja drugačijih puteva da izrazite neke prethdono skrivene delove Vaše ličnosti.

Posebni dani kada možete da pravite velike promene i donosite važne odluke su 7, 24 ,31 januar, 3 i 6 februar, 11-18 marta, 22-30 juna, 19. oktobar, 21-26 novembra.

Praktični jarčevi su uvek zainteresovani za svoje finansije ali će u 2016.godini to biti manje istaknuto. Ovog puta karijera će biti važnija od novca. 10. septembra Vam predstoji uspeh u poslu ali to ne mora da donese veću zaradu. Ako se budete bavili dobrotvornim radom, to će Vam podići ugled na poslu. Vi inače smatrate da Vam je zarada uvek zagarantovana, zato i neće biti finansijskih oscilacija.

Moderna tehnologija Vam može pospešiti posao, kao i ulaganje u sebe tj. pokretanje sopstvenog biznisa. Novac zarađujete ili iz Vaše kuće ili u radu sa nekretninama, restorani, hoteli i sl. Sve su to prilike u 2016.god. za zaradu.

Dom i porodica su bili burni u prethodnim godinama, i to od 2010.godine, to se nastavlja sve do 2017. godine. Sve se naizgled normalno odvija i čini Vam se da je mirno i spokojno u porodici kad nešto Vas pogodi i odjednom se vrlo brzo događaju promene. Dobra vest je da su sad stvari manje burne nego što su bile. Promene u Vašem domu mogu se realizovati putem selidbe ili obnavljanjem istog.

Godina pred Vama je odlična društvena ali ne i romantična. U 2016.godini gledaćete više na svoju ličnu nezavisnost nego na partnerstvo. Vi ćete morati mnogo više da se trudite da bi ostvarili Vaše romantične ciljeve, ako želite naravno. 4. jula 2016.god je moguća nova ljubavna romansa pa iskoristite bar to i srećno!

Coaching savet: Gradite ličnu strukturu za Vaš život, upoznajte Vaše unutrašnje biće.

coaching magazin

VODOLIJA- drage originalne vodolije u 2016.godini biće istaknuto lično i profesionalno napredovanje. Bićete aktivni i spremni da uradite sve što je potrebno za napredovanje u životu.

Da li Vama treba horoskop? Vi uvek idete ispred vremena u svojim razmišljanjima, ponašanju, tako da Vama možda ne treba govoriti šta bi trebalo ili šta će biti, znate Vi to i sami, makar negde duboko u sebi, intuitivno.

Biće tu brzih napredovanja u posebnim oblastima, možda razmišljate o specijalizaciji ili možda shvatate da ako želite da budete uspešni u jednoj oblasti života smanjite očekivanja na drugoj. Budite jasni o tome šta želite u 2016.godini i onda uložite sve svoje snage u ostvarivanju Vaših najvažnijih prioriteta. Dobro bi bilo da gradite karijeru i uz pomoć online aktivnosti ili uključivanjem u grupe i profesionalne organizacije. Planeta Mars je ta koja će Vas terati da idete napred što se posla tiče, jer Vi baš niste neki znak koji teži karijeri, više ste za dobrotvorni i human rad. Za Vas je 2017.godina bolja za karijeru. Vodolije vole novac koji dolazi na bilo koji način, a još je zanimljivije ako su njegovi putevi „čudotvorni“ npr: nasledstvo. Finansije su u 2016.godini izazovnije, lakši je pristup novcu.

Vi imate veću slobodu u Vašoj porodici i domu, ali tu nemate mnogo interesa. Vi ste više nekonvencionalni tip koji voli najviše svoju slobodu, poštujete i tuđu, znate da i Vašim članovima porodice date istu slobodu koju i Vi želite za sebe. Ništa to nije sebično, uživajte, drugi će to shvatiti tek za par godina.

Prethodne dve godine su bile važnije za Vas, mnoge vodolije su stupile u brak ili ljubavnu vezu, pa će gledati da tu romantiku održe i u 2016,god. Seksualan život biće posebno izražen. Dva pomračenja Suca bi mogla da prodrmaju Vašu ljubavnu vezu ali to, naravno, ne zanči i kraj. Period 9.mart i 1.septembar su kritični, ali ništa strašno, samo će isplivati „prljav veš“ na čistinu i Vi ćete sve to lepo „oprati“. Vi volite autoritativne osobe,a li se i najviše bunite protiv njih, takođe se lako zaljubljujete u iste. Za Vas je uvek imalo nešto u „zabranjenom voću“ koje Vas uvek mami i iskušava. Uzmite ono što Vam prija i što ne narušava Vašu slobodu ljubavi. Srećno!

Coaching savet: Negujte svoju jedinstvenost i orginalnost.

coaching magazin

RIBE- u 2016.godini Vaše polje karijere je aktivno kao i polje ljubavi. Bićete u mogućnosti da ostvarite Vaše specifične ciljeve koje vučete već neko duže vreme. Imaćete u tome pomoć ženskih osoba. Najvažniji dani za uspeh su 10, 13 i 14 januar, 27 i 31 oktobar i 6.novembar. Bićete vrlo kocentrisani na ono što radite i veoma tzaposleni. Planeta Mars je ta koja će Vam davati energijau za više posla, ali će Vam dati i više beza, ljutnje. Gledajte da se ne „praznite“ na druge ljude, time nećete postići mnogo, a izazvaćete samo negativne reakcije kod kolega.

Biće tu i druženja sa nekim uticajnim ljudima koji bi mogli da Vam pomognu u Vašem poslu. Ako trebate da „lansirate“ neki posao ili želite da počnete novo profesionalno poglavlje, avgust i septembar će biti najbolji meseci za to.

Finansije su pune preokreta već više godina, zarada može da se ostvari bilo kad i na bilo kom mestu. Planeta Uran koja je u Vašoj kući novca može Vam dati iznenadni priliv, a onda isto tako iznenadni trošak. Dešavaće Vam se da nećete biti sigurni da li ste na dobitku ili gubitku. Predlog- kada je priliv novca ostavite nešto u stranu, sa kojom ćete potkrepiti svoje troškove kada se taj isti priliv smanji. Ne treba mnogo da se uzvisite kada novca ima a ni da previše očajavate kada ga nema. Prihvatite ove oscilacije u 2016.godini i pripremite se za to.

Vaša porodica i dom nisu istaknuti u 2016.godini tako da u tom aspektu nemate nekih značajnih promena. Povedite malo više računa u Vašem odnosu sa roditeljima, biće tu neslaganja.

Što se ljubavi tiče imaćete aktivniji društveni i ljubavni život. Kao što sam rekla na početku ljubav je oblast u kojoj ćete biti uspešni kao i u karijeri. Oni koji su slobodni očekuje ih predivna romansa, brak.

Ono što bih naglasila u ovoj oblasti, drage ribe, to je kvalitet ljubavnog života koji ćete izgraditi, a ako to već posedujete onda ćete ga negovati. Ljubav i društvene prilike se događaju na uobičajenim mestima, zabave, svi oblici okupljanja. Ovo je godian kada se možete zaljubiti baš u ljude od autoriteta, možda se radi baš o osobama koje sam spomenula u vezi Vaše karijere, a biće Vam od pomoći možda dvostruke. Srećno!

Coaching savet: Pratite svoju intuiciju. 

Autor: Ivana Banović

ostali horoskopski znaci

Svoj godišnji horoskop možete poručiti na: 0612904027

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.