DA LI JE DUHOVNOST BESPLATNA ILI SE PLAĆA?!

Duhovnost ili stepen naše duhovne razvijenosti se ogleda u našem mentalnom, emotivnom i duhovnom stanju. To u praksi znači da kroz razne životne situacije možemo da vidimo gde se osoba trenutno nalazi na osnovu njenih postupaka, izgovorenih reči toga kako se oseća i šta i kako zaključuje i nastavlja da se ponaša.

Činjenica da pohađamo seminare, plaćamo individualne konsultacije ili poštujemo običaje koji su ukorenjeni u narodu nije garancija niti nužno znači da se razvijamo na duhovnom nivou.

Preduslov da bi ono što radimo, pohađamo i za čega dajemo novac dalo rezultata je prvenstveno spremnost svakog pojedinca da se menja, da bude otvoren za primanje i davanje. Jer jedina osoba koju možemo promenuti smo mi sami.

Šta plaćamo i zašto plaćamo?

Ako pođemo od činjenice da je sve energija i da sve funkcioniše po principu primanja i davanja, tako je i u ovom slučaju. Novac je energija a mi ga koristimo kao sredstvo razmene. Kao što kada odemo u prodavnicu dajemo novac za proizvode koje smo kupili, ili kada odemo kod frizera dajemo novac za njegove usluge. U supr0tnom možemo sami da se pobrinemo za svoju frizuru ili sami da umesimo hleb umesto da ga kupimo. Isto tako kada pohađamo seminare ili želimo individualne konsultacije ili neku vrstu tretmana mi toj osobi plaćamo za njeno znanje i vreme koje je odvojila za nas. Ili imamo drugu opciju da sami čitamo knjige ( koje smo kupili),  da slušamo videa na Youtube ili webinare       (preko interneta koji smo platili), da sve to primenjujemo kao što se podrazumeva primena svega i u slučaju kada individualno radimo sa nekim i napredovaćemo. Stvar je izbora i odluke da li ću da sama napravim frizuru ili hoću da mi je neko napravi, da li želim da mi neko pomogne da osvestim gde sam, šta želim a šta ne ili ću prvo da proučavam funkcionisanje i tipove ličnosti koji postoje, tehnike koje služe u raznim životnim situacijama pa onda videti gde sam, šta hoću a šta ne. Veoma bitna stvar je i da postoji granica do koje možemo sami da idemo a posle nje nam je potrebna pomoć!

Stvar odluke i izbora! Ništa nije ni dobro ni loše već je stvar toga šta želim, šta mogu i šta hoću!

ZAKORAČI U NOVU GODINU SPREMAN/A DA 
OSTVARIŠ SVOJE ŽELJE!!!

Želiš da pronađeš svoj mir? Želiš da se oslobodiš stresa? Želiš da naučiš šta i kako sa disfunkcionalnim emocijama, kako ih se osloboditi?

Predstavljam ti program kroz koji se vraćamo u naše prirodno stanje a to je stanje mira i balansa. To postižemo kroz tretmane Rekonektivnog isceljivanja i Holistic Life Coaching konsultacije. Interaktivni proces holističkog pristupa.

Benefiti programa:
-oslobađanje potisnutih disfunkcionalnih emocija i stresa
-povećanje fizičkog, mentalnog, emotivnog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije
-stanje dubljeg unutrašnjeg mira
– jasno i precizno verbalizujemo sve što mislimo i osećamo
– izraženija intuicija
– kvalitetniji san
– brže i lakše ostvarujemo svoje želje
– kvalitetniji odnosi sa okolinom
-benefiti na svim životnim segmentima ( razvoj ličnosti, zdravlje, posao, finansije, okolina, ljubav, fizički izgled, porodica).

Celokupno trajanje programa je 4 nedelje i čine ga 3 tretmana REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA i 4 HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije. Tokom 3 nedelje prolazimo kroz tretmane REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA, svake nedelje jedan tretman Rekonektivnog isceljivanja u trajanju od 30 min. i 1 HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije u trajanju od 60 min. Zadnje nedelje programa HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije u trajanju od 60 min. u kojima dajemo smernice za dalji lični razvoj i napredak.

Program je individualnog tipa i radi se uživo ili online ( po dogovoru).

Za sve prijave i uplate do 20.12 važi popust. Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti na tel: 063/567614 , na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pišite u inbox Fb Marina Zlokolica

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *