DA LI SE PITATE; ” KO SAM JA, KOJA JE MOJA SVRHA”?

Kako biste sebe predstavili? Da li ste nekada probali sami sebi da odgovorite na ovo pitanje? Ko sam ja, bez da koristite ime, uloge, funkcije…

Često mnoga pitanja shvatimo olako i površno, dajemo odgovor da ni ne primetimo da imaju svoju dubinu. Neko bi sada rekao, ” Ja sam deo Boga, Božanska iskra, deo Univerzuma, bezslovna ljubav, biće koje ima moć da živi i kreira sve što poželi”!

Da,sve to može biti odgovor na pitanje. Ali sada sledi još jedno pitanje. Kako izgleda naš život, da li živimo sve to, da li je naš život odraz svega nabrojanog?

Mi jesmo deo Boga, mi jesmo deo univerzuma, mi jesmo ljubav, mi jesmo energija i kreatori našeg života. Ali da bi to zaista i živeli na način koji nam služi  treba da skinemo sa sebe slojeve uverenja, emocije koje nisu ljubav i sve ostalo što nas sprečava da živimo i budemo ono što želimo. Da bi to postali treba da budemo  iskreni prema sebi i pogledamo ko smo sada? Sve ono što dajemo drugima, sve ono što zaključujemo, komentarišemo, vidimo govori nam ko smo mi sada!  Ne možemo jednu osobu da volimo a drugu da mrzimo i da kažemo ja sam ljubav! Ili da imamo očekivanja od drugih koja nismo spremni i sami da uradimo!

Ljubav je ljubav prema svima i svemu, ako želimo da drugi poštuju naše potrebe treba i mi da poštujemo njihove.

Sve je promenljivo i ako priznamo sebi nešto što nam se ne sviđa bravo to je veliki početak, ali nemojte se trajno identifikovati sa tim. To je veliki početak ka istinskom radu na sebi, i uz dovoljno truda i rada na pravom smo putu da postanemo bolja verzija sebe.

COACHING MAGAZINE

Ono što možemo za sebe da uradimo kako bi dali iskren odgovor sami sebi, je da počnemo da učimo da pratimo sebe. Svakodnevno dok obavljamo najobičnije dnevne aktivnosti možemo da učimo i da osvestimo sadašnji trenutak i budemo prisutni. Tako malo po malo postajemo svesniji svojih emocija, toga šta govorimo, šta radimo i mislimo. I tada dobijamo odgovor na pitanje ko sam ja!

Kombinacija energetskog rada i praktične primene daje konkretne rezultate

Za sve vas koji želite promene i konkretne rezultate pozivam vas na trening koji obuhvata Rekonektivno isceljivanje i Holistic Life Coaching konsultacije.

Rekonektivno isceljivanje je energetski rad, gde se otklanjaju naše energetske blokade, oslobađamo se nagomilanog stresa, potisnutih emocija i vraćamo se u naš optimalni balans.

Holistic Life Coaching je odličan alat da postanete svesni unutrašnjih blokada na fizičkom nivou. Ukoliko želite promene na emotivnom, poslovnom, finansiskom ili zdravstvenom planu pozivam vas na trening.

Plan rada je 3 tretmana Rekonektivnog isceljivanja i 4 Holistic Life Coaching konsultacije. Ceo projekat traje 5 nedelja. Prve nedelje radimo tretmane Rekonektivnog isceljivanja dok naredne 4 nedelje Holistic Life Coaching konsultacije, svake nedelje po jednu konsultacija u trajanju od 60 min.

Rad je individualni, radi se uživo ili online. Promitivna cena važi do kraja maja meseca. Za sve informacije i zakazivanje termina možete pisati na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pozvati na tel: 063/567614

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *