” DA LI VERUJETE U ČUDA” MARKO MAOUDUŠ

Do pre desetak godina, živeo sam prilično uobičajeno za našu, zapadnu civilizaciju. Verovao sam da će mi škola, fakultet i država doneti dobar posao i da ću potom biti srećan. Nisam shvatao da sam zapravo živeo u velikom strahu i osećaju potpune odvojenosti. Sve događaje sam smatrao spletom slučajnih okolnosti koji nemaju nikakve veze sa mnom.

coaching magazine
Marko Maoduš

Zanimljivo, upravo strahovi koje sam prepoznao u sebi, pogurali su me da se sa njima i suočim. Otvorio sam se za lični, a potom i duhovni rast. Slušajući jedan audio program pre desetak godina, čuo sam rečenicu: “Potrebno je da isprazniš čašu života, kako bi čuda ljubavi mogla da je ispune”. Iskreno, nisam je zaista razumeo, ali neka snažna unutrašnja snaga me je vodila da nastavim sa radom na sebi.

 

Danas znam, sve što mi je bilo zaista potrebno, stizalo je u pravom trenutku. Polako sam se otvarao za znake kraj puta i pratio ih. Tako je u moj život uplovio Ho’oponopono, duhovno učenje u koje sam se u potpunosti zaljubio i koje mi je neizmerno pomoglo na životnom putovanju. Posvećenost, otvaranje srca za bezuslovnu ljubav i odluka da živim svoje snove – u potpunosti su preokrenule moj život. Sledeći inspiraciju, odlučio sam da napišem knjigu o svojim iskustvima kroz koje sam strah transformisao u ljubav i tako postao alhemičar svog života. U nju sam ugradio svoje najdublje istine i pisao je srcem, pa je jedini razlog da je i vi pročitate – ukoliko želite da dopustite čudima da uplove u vaš život. 

Moj veliki prijatelj, veoma uspešni HYL i motivacioni trener Siniša Ubović, kome sam beskonačno zahvalan za sve što je prošao sa mnom, ovako je video knjigu:

“Marko piše iskreno, lepo, lako i jasno, iz srca i sa puno ljubavi. Kroz svoju knjigu i mnoštvo poučnih priča njemu svojstvenih, vodi nas na putovanje otkrivanja svega onoga što jesmo i prihvatanja svega onog veličanstvenog što možemo biti. Vreme je da poverujemo u čuda i da im se prepustimo.”

coaching magazine

Knjigu “Da li verujete u čuda?” možete poručiti na marko.maodus@gmail.com ili je kupiti na radionicama ili seminarima koje organizujem. Nema je u knjižarama.

Cena knjige je  777 dinara  (+ troškovi dostave 238 din). Šaljem je post ekspresom i stiže na vašu adresu u roku od dan-dva.

Cena za inostranstvo, sa troškovima dostave je 15E plus provizija za Western Union ili devizni račun. 

Fb page: Follow your Heart

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.