DA LI ZNATE ŠTA JE NAJBITNIJE ZA USPEH?!

Namera sa kojom  ulazimo u svaki plan, projekat i slično, koliko smo jaki mentalno da držimo fokus na krajnjem cilju jeste najvažniji faktor za ostvarivanje svakog cilja.

Namera je polazna tačka. Ona kreira sliku onoga što želimo. Kada imamo jasnu sliku i nameru šta želimo da ostvarimo, to je kao putokaz na putu, znamo u kom pravcu da se krećemo. Taj put može da bude ravan , možda čak nekada i dosadan , može da vodi kako nizbrdo tako i uzbrdo, a može da se zadesi i neka rupa na njemu. Da li ćemo stići do svog cilja zavisi od toga koliko smo spremni i spretni da bezbedno prevaziđemo sve prepreke na njemu, i da u svakom momentu znamo gde idemo i zašto idemo baš u tom pravcu i na to mesto.

Da li znate za osobe koje su izuzetno talentovane a nisu ostvarili veliki uspeh sa svojim talentom, a sa druge strane može biti osoba koja je manje talentovana u svojoj branši a ostvarila je veliki uspeh?

Fokus i istrajnost je ono što nas dovodi do cilja!!!

Da bi istrajali na putu kojim smo krenuli poželjno je da znamo par stvari. Postoje različiti tipovi ličnosti. Vizualni tip je osoba koja mora da vidi sliku kojoj teži. Auditivni tip je osoba koja mora biti sigurna da se čuje i da je čuju. Olafaktorni tip je osoba koja ima izražen osećaj ukusa i mirisa i na taj način opisuje okolinu. Kinestetički tip je osoba koja deluje i percipira na nivou osećanja.

Kojoj grupi vi pripadate? Zapitate se sada!

Ova informacia može vam biti od velike pomoći jer na tom nivou možemo razviti sliku cilja koji želimo da ostavrimo. Kada smo do najsitnijih detalja razvili ono što želimo da postignemo mi smo zapravo programirali svoj um. Jer naš um prihvata sve bukvalno, i sami imamo mogućnost da biramo šta želimo da kreiramo mentalnom nivou.

Zapravo koliko često razvijamo tu sliku, osećaje, ukuse, zvuke mi energetski hranimo svoj cilj. Kada znamo zašto pravimo svoje izbore onda smo i motivisani, brže i lakše prevazilazimo i savladavamo sve prepreke koje su nam se našle na putu. Sve to skupa čini ono što zovemo FOKUS- jasna slika kojoj težimo i sa koje nam ne odvlače pažnju trenutni izazovi na koje nailazimo tokom putovanja do svog cilja.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

U kojim životnim situacija REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE može nam biti od pomoći?

1. Ako smo konstantno pod stresom.
2. Ako imamo problem da izrazimo svoje emocije ili osećamo konstantan naboj disfunkcionalnih emocija.
3. Ukoliko loše spavamo ili se budimo umorni.
4. Ako nismo sigurni šta želimo ili zašto nešto želimo.
5. Ako nismo zadovoljni svim segmentima svog života ( razvoj ličnosti, zdravlje, posao, finansije, okolina, ljubav, fizički izgled, porodica).
6. Kada želimo da otkrijemo svoju životnu svrhu.
7. Ako se više puta nalazimo u istoj ili sličnoj životnoj situaciji.

Ovde su navedene one situacije sa kojima se najčešće susrećemo. Rekonektivno isceljivanje utiče na naš mentalni, emotivni i fizički nivo tako da deluje na sve segmente našeg života i vraća nas u naš optimalni balans.

Za sve dodatne informacije o Rekonektivnom isceljivanju i zakazivanju tretmana možete pisati u inbox, na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pozvati na telefon 063/567614.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.