ENERGETSKI VAMPIRI: KAKO SA NJIMA?!

Veoma mi je zanimljivo kada vidim statuse na društvenim mrežama i tekstove o „ energetskim vampirima“.

Sve ono u šta verujemo postoji i dobijamo potvrdu toga u svojoj fizičkoj realnosti!

Ono u šta ja verujem je da iza svake situacije, odnosa, stoji odluka svakog pojedinca da li pristaje na određenu situaciju ili odnos.

Ako u svom okruženju imamo ljude koji nas iscrpljuju, a sa kojima provodimo vreme koje nam u suštini ne prija, nije problem u njima nego u nama. Jer sami pristajemo na odnos sa tom osobom.

Zašto to radimo?!

Koje svoje potrebe zadovoljavamo time?!

Šta dobijamo negujući takav odnos a šta gubimo ako ga prekinemo?

Sve odgovore, sve uzroke svojih nezadovoljstava možemo pronaći u sebi ako se malo potrudimo.

Veoma bitno je da shvatimo da svaki pojedinac sve što radi, radi da bi zadovoljio svoje potrebe i osećaje. Nekada to na prvi pogled izgleda apsurdno ali kada uđemo u suštinu svake situacije, postupka i odluke vidimo da to ipak nije kao što izgleda na prvi pogled.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.