FESTIVAL ” RAMONDA SERBICA”

Drugi po redu festival pod nazivom “Ramonda Serbica” sa temom Lekovito bilje i očuvanje psihofizičkog zdravlja, ove godine je fokusiran na eminentne stručnjake i predavače, koji će svoja iskustva i znanja podeliti sa nama.

Festival je edukativnog karaktera sa ciljem da podigne nivo svesti u očuvanju zdravlja danas na prirodan način i uticaju pozitivnih misli kod isceljenja.

Više informacija klikom na link

Na mnoga vaša pitanja i nedoumice oko očuvanja zdravlja i isceljenja prirodnim putem, odgovaraće sledeći poznati stručnjaci:

– Prim. dr sc. Todor Jovanović, imunolog i virusolog

– Prof. dr sc. Ljubo Ristovski, profesor biofizike

– Prof. dr Staniša Stojiljković, akademik i profesor na Tehnološkom fakultetu

– Ing. Spasoje Vlajić, srpski naučnik, pronalazač svetlosne formule

– Dr Ana Žikić, lekar kineske tradicionalne medicine

– Mr sc. Pedja Filipović, prvi Wellness ambasador Srbije i Crne Gore

– Branko Čičić, aromaterapeut i osnivač Ajurveda akademije

– Slobodan Vlajić, kompozitor isceliteljske muzike.

Prijave i rezervacije su obavezne!

Broj mesta je ograničen!

Dobro nam došli!

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *