HAIR BEAUTY HOUSE & MEDESTETICA

Salon HAIR BEAUTY HOUSE postaje studio za nehiruške estetske zahvate!

Saradnja sa dr. Matijom Mileticem, vrhunskim estetskim hirurgom iz Hrvatske počinje 24.9.2017. U našem salonu vršiće zahvate na licu kao što su ubrizgavanje botoksa, hijalurona i trajnih filera.

Upoznajte doktora Matiju Miletića

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu gde je završio osnovnu i srednju školu.

Medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opšte hirurgije proveo je na Klinici za hirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske hirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica.

Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumuniji.

Trenutno radi na odelenju za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju i hirurgiju dojke u Opštoj bolnici Karlovac, takođe, stručni je saradnik u dve zdravstvene ustanove u Hrvatskoj. 2016.g. dodijeljen mu je sertifikat za izvršnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska hirurgija.

Ordinacija plastične hirurgije MM MEDESTETICA na adresi Horvaćanska cesta 75 A, osnovana je krajem 2016.godine, dozvola za rad Ministarstva zdravstva dobijena je 01.03.2017. godine.

Za više informacija posetite oficijalni saj:  Medestetic klinike

Vladimir Popov, Professional International Stylist

Fb page: Hair Beauty House

Youtobe kanal: Hair Beauty House

ostali textovi

photo: Hair Beauty House

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.