Homeopatija ima rešenje za alergije

Ne mogu da budem u miru sa podacima da je alergija sastavni deo života Srbije, ali sam toj činjenici neizmerno zahvalna, jer je ona bila prolaz stanovništvu do Homeopatije.

coaching magazin

Jasno je već svima da je materija prožeta energijom i da bolest ili tegoba nisu ili ne sa sasvim materijalna stvar. Srbija zna Homeopatiju kao medicinski sistem koji je jako efikasan protiv alergija. Ko ima problem sa alergijama zna te smetnje našem životu, ali se nadam da ste davno završili sa kortikosteroidima koji su fantazija momenta i razarači trajanja, jer ste sami već upoznati sa svojom trajnom situacijom. Danas svako ko kine ima alergiju, svako kome zasuze oči ima alergiju….a kožnih ima milion. Interesantni su mi i testovi koji pokažu da smo alergični na većinu onih najčešćih alergena i šta će onda….ništa.

coaching magazin

Zašto se Homeopatija proslavila alergijama, zato što nije bitno kako se to zove već kako vi to doživljavate i koji su samo vaši specifični simptomi i sigurno se sve to kroz život menja, ali nam je najvažnije da mehanizam vaše odbrane vratimo u prirodno stanje u “normalu” , da prestane da fine stvari iz naše okoline detektuje kao opasne i krene da se bori protiv njih. Prirodna odbrana organizma ili imunološki sistem kreću sa totalno nekontrolisanim reakcijama, a te reakcije su krenule upravo iznutra i upravo od nas. Simptomi su zaista razni, a meni su bitni vaši.

Zakažite vaš homeopatski pregled sa Ivanom klikom na link

Homeopatsko sredstvo podstakne vašu životnu sillu, pomogne vašem odbrambenom sistemu da funkcioniše na način na koji ga je život dao, a to je da nas čuva od svih štetnih stvari opasnih po naš organizam, a ne da bude prestimulisan stvarima našeg okruženja i reaguje kao na nešto po nas opasno. Homeopatsko sredstvo koje ćete dobiti biće slika vaše alergije, vaših simptoma. Nema alergija, ima samo alergičnih ljudi.

coaching magazine

text: Ivana Malenko, Homeopata

Fb page: Homeopatija ” Životna Sila”

ostali textovi

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.