HOMEOPATIJA TOKOM TRUDNOĆE DA ILI NE?!

Žena privilegovana stanjem trudnoće, stanjem kada u organu koji je samo njeno obeležje raste do momenta rađanja, novi život, duša.

COACHING mAGAZIN
Ivana Malenko, Homeopata

Trudnoća je prirodno stanje i upravo njeno vreme obeležavaju karakteristike oca i majke u momentu začeća, ali to drugo stanje osim mnogih nedoumica i pitanja, može imati i određene tegobe. Ne samo prednost već i jedina zdrava i neštetna mogućnost otklanjanja svih trudničkih tegoba je Homeopatija.

 

Jedino homeopatska sredstva ne mogu štetiti ni majci ni detetu. Homeopatije nije sistem ili način koji se koristi preventivno, ali zbog svoje sigurnosti se homeopatska sredstva mogu davati za pomoć pri izgradnji kostiju, zuba, noktiju ili za održavanje količine gvožđa u krvi. Čest problem trudničkih dana je gorušica i postoji mogućnost uzimanja određenog homeopatskog sredstva koje će sprečiti tu mučnu pojavu.

 

Homeopatija je već jako popularna pri trudničnim tegobama povraćanja i mučnine. Kao i sve tegobe i ove u divnom periodu nisu slučajno tu i nisu kod svakoga izražene i ne podnose se isto. I situacije tog perioda su u vezi upravo sa stanjem majke i njenom životnom silom. Možemo pomoći homeopatskim sredstvima da se posteljica ukoliko se sama nije  povukla, povuče ili da se pripomogne okretanje bebe u optimalan položaj za taj momenat ili podsticanje ukoliko se nosi preko termina, ali potrebno je da znate, homeopatska sredstva ne mogu pokrenuti porođaj ukoliko mama i beba nisu potpuno spremne.

 coaching magazin

I estetske probleme nećemo zanemariti i ukoliko krenemo odmah po začetku, možemo krenuti sa homeopatskim sredstvom za rastegljivost kože. Nije svaka trudnoća isto upravo zbog našeg sopstvenog odnosa prema njoj i osećaja koji se javljaju u nama. Vrlo dobro možemo rešiti strah od porođaja ukoliko nas on zaista remeti. Trudnoća je zdravlje i ima veliki potencijal samoregulisanja raznih tegoba. Trudnoća i porođaj su samo poremećena ljudskom rukom i željom da se kontroliše sve i njihov prirodni proces je dosta poremećen. Svi osećaji trudnice su jako bitni za sam tok porođaja. Vera u prirodu nam ne sme biti poljuljana. Homeopatija koja utiče na našu životnu silu, može biti veliki pomoćnik za posleporiđajne rane, regulisanje mleka i sprečavanje mastitisa. Prirodni proces u potpunosti treba biti nesmetan, odatle i uživanje u prirodnom porođaju i dojenju, koja je prva iskonska veza majke i bebe i nikada ne odustajte. Ispucale bradavice sama beba svojim sisanjem sredi ili homeopatsko sredstvo koje sa vašim životnom silom rešava sve probleme.

coaching magazin

 

text: Ivana Malenko, Homeopata

Fb page: Homeopatija ” Životna Sila”

ostali textovi

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.