KADA RADIŠ ONO ŠTO VOLIŠ, DEŠAVA SE……

Svaki seminar koji realizujem po školama u Srbiji je za mene poseban,i svaki nosi posebne emocije. To su moje srodne duše, ljudi koji rade sa najbitnijim, najdivnijim, najinteligentnijim ljudima na ovoj planeti, a to su naša deca.

Ove subote smo koleginica i ja bile u Trgovačkoj školi u Beogradu.

coaching magazin

Pokušala sam im pomoći da se vrate u srednjoškolski period,da probude dete u sebi, da sebi i jedni drugima, kao i deci koje vaspitavaju i obrazuju, upućuju pohvale, da osveste koliko su oni sami divna bića, i da bar tih osam sati razmišljaju kao naša omladina. Da uživaju…Uspela sam u tome, zahvaljujući njima. Kao da smo kroz igru i druženje učili život, i shvatili da ga naši učenici najbolje shvataju i osećaju.Većina nas pred kraj života kažu:TREBAO SAM MANJE BRINUTI,A VIŠE UŽIVATI…A ovo shvataju naša deca, i pokušajmo da ih motivišemo pohvalom da žive život svojih snova,da ih naučimo da se nije sramota hvaliti,niti nekog pohvaliti, a da ih odučimo od onog što bi moglo da im škodi.

Ovi divni ljudi, profesori Trgovačke škole su baš spremni na to, i blago njihovim učenicima. Ja sam ih motivisala, dala sve od sebe, a za uzvrat dobila mnogo pozitivne energije, potvrde da  ovo što radim ima smisla i motivacije da i daljei na ovaj način, posredno, pomažem našoj dragoj deci…

Hvala vam, drage moje kolege!

Vesna Dapčević Uzelac, pedagog Holistic Life Coach

ostali textovi

photo: Pixabay & Coaching Magazine

coaching magazin

Prijave za trening Aertivne komunikacije možete poslati na klikom na link PRIJAVA

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.