KAKO DA SAZNAM KOJA JE MOJA ŽIVOTNA SVRHA?!

Draga saveta, molim te reci mi kako……

  • Mislim da bi trebao/trebala da uradiš ….
  • Bilo bi dobro da promeniš ishranu!
  • Treba da imaš više fizičke aktivnosti, počni da treniraš ….!
  • Zašto ne promeniš posao? Bilo bi dobro da radiš…

Da li ste često u grupi ljudi koja dobija ovakve savete ili ih često dajete ljudima u svom okruženju?

Mislim da smo svi pomalo i u jednoj i u drugoj grupi, tražimo i primamo savete!

Šta mislite zašto se javi potreba da savetujemo druge ljude i zašto mislimo da bolje od njih samih znamo šta oni treba da rade i kako da žive svoj život?!

Sobzirom da svi mi gledamo svet kroz svoje lično iskustvo, kroz svoje potrebe i životne stavove na taj isti način i delimo savete, kroz svoje potrebe. Što bi u svakodnevnom životu značilo da sve ono savetujemo drugima, što vidimo kao nedostatak u životu neke druge osobe su ustvari naše sopstvene potrebe za promenom i nešto što nam nedostaje u vlastitom životu. Ali obzirom da je najteže suočiti se sa sobom, sa svojim strahovima, nedostacima onda je mnogo lakše nekom drugom reći kako da počisti svoje dvorište i živi svoj život.

Pa dragi moji kada primetite da delite savete bez da vam ga je neko tražio, zapitajte se kako izgleda taj moj životni segmenat. Možete se iznenaditi!

 

Neko već pre polaska u školu zna koji je njegov poziv i čime želi da se bavi u životu. Za nekoga to odluče roditelji! Neko misli da zna šta želi i tek nakon završenih godina školovanja shvati da to nije ono šta je zamisljao i želi promenu. A neko opet ceo život provede tražeći šta je za njega najbolje I šta zaista želi.

Da li se pronalazite u nekoj od ovih rečenica?!

Za sve vas koji želite da otkrijete koji su vaši talenti, šta je to što zaista želite ili tražite podstreh da krenete putem svojih snova predstavljam vam online trening gde zajedno idemo korak po korak u upoznavanju sebe i pomeranju sopstvenih granica.

Trening se održava online, individualnog je tipa, traje 4 nedelje. Svake nedelje jedne Holistic Coaching konsultacije u trajanju od 60 min.

Na treningu:
– otkrivamo urodjene tal

ente

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

– spoznajemo svoj životni poziv
– pretvaramo svoj talenat/hobi u posao
– dolazimo do uverenja koja su nas sprečavala da živimo život kakav želimo
– učimo da osluškujemo svoje biće
– učimo se meditaciji
– razvijamo svoju kreativnost
– učimo da primenimo u praksi naučeno
– nedeljni zadaci koji će vas držati u fokusu

Trening vodi Marina Zlokolica Holistic Life Coach I praktičar Rekonektivnog isceljivanja.

Za dodatne informacije pišite u inbox, na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pozovite na tel/ 063567614.

Za prijave i uplate do 05.05 popust 50% na celokupan trening, za prijave I uplate do 10.05. popust 25% na celokupan trening.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.