KAKO I KOLIKO VAM NOVAC DOLAZI: NUMEROLOGIJA OTKRIVA

Numerologija je nauka koja se bavi proučavanjem brojeva, odnosno kako su naši životi isprepleteni sa vibracijama koje se izražavaju brojevima. Danas prihvatamo da je sve kodirano i da su ključevi kodova različiti. Neko ume da otključa ključevima fizike, neko ključevima pokreta, a poneko ključevima matematike. Povezujući brojeve, odnosno datume rodjenja, sa energijama novca, naziru se okviri kodova. Iako još uvek pojma nemamo, iako moramo još mnogo da učimo, ono što znamo itekako može da pomogne.Evo male pomoći oko energije novca, veoma popularne teme.

Za radoznale koji žele da istražuju male upute:

Bioritamski broj je broj koji se dobija sabiranjem dana i meseca rodjenja. NPR: Osoba je rodjena 14. avgusta. Njen bioritamski broj je 14 plus 8 ( avgust je osmi mesec ), znači 22. Kad saberemo 2 plus 2 dobićemo 4. Znači bioritamski broj osobe rodjene 14.08 je broj 4.     

 

coaching magazin

Drage moje Jedinice, većina Vas je srećna po pitanju parica  sve dok je u pitanju lični novac. Imate potrošački mentalitet i  prilično ste razmetljivi, mada to uopšte ne primećujete.  Entuzijazam Vam dozvoljava da zaradite dosta za život i ekstravaganciju. Bez obzira gde živite, većina Vas neće imati ogromne sume. Odajete utisak jako bogate osobe. Skloni ste igrama na sreću, ali to je za vas FUJ.. možete dosta izgubiti. Ne družite se čak ni sa kockarima, jer se njihova energija može uplesti u Vašu. Ne uzimajte u ruke tudji novac i ne radite sa njim, jer tu možete biti na gubitku. Imate uspeha sa ugovorima koji su vezani za direktnu zaradu. Pratite literaturu o finansiskim kretanjima,  to budi kreativnosti i donosi sveže ideje.

 

cm

Drage moje Dvojke, imate letargičnu psihofizičku konstrukciju, pa Vam je takav i finansijski profil. To znači da niti volite, niti podnosite težak fizički i mentalni rad. Vi nemate dovoljno energije, niti nerava da se nosite sa svakodnevnim stresom koji je povezan sa novcem, gužvom oko njega i uopšte ludim tempom života. Zbog toga finansije mogu biti ispod proseka. Naravno + / – generacijski broj. Način da poboljšate situaciju je da se bavite umetnošću. Ona Vam može doneti lepu zaradu bez mnogo muke i naprezanja. Ne ulazite u partnerstva sa velikim odgovornostima i dužnostima. Novac stiže od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza, istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda.Imate literalne sposobnosti pa Vam leži i pisana reč i eto zarade Najmanje čete se zamarati ako radite dva posla istovremeno.

 

 

cmDrage moje trojke, kad je u pitanju novac, imate sreće. Većina ga ima dosta, taman toliko da može da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete dovoljno ambiciozni stičete priliku za veoma visok položaj, a to Vam omogućava da zaradite gomilu novaca. Mnogi od Vas su rodjene vodje, ali na žalost toga nisu svesni. Medjutim, ako je Vaš smisao za lidera dobro razvijen, sigurno ćete biti u vodećoj poziciji. Dobar ste vodja koji nije napadan, a pri tom ima puno entuzijazma. Umete da volite sebe, a umete da volite i druge. Ljubav prema uživanju, donosi komfor.bJedna od karakteristika Vašeg broja je da izlazite brzo iz puberteta i siromaštva. To je inače karakteristika neparnih brojeva i vatrenih znakova…

 

coaching magazinDrage moje Četvorke, obično ste vrlo lepo situirani. Medjutim postoji neka vrsta kašnjenja dotoka novca i odlaganja poslovnih poteza. Retko kad je novac na velikoj gomili, sem ako niste genije.Odajete utisak bogatstva svuda oko sebe. Posedujete potrošacki mentalitet. Lako trošite. Pravi finansijski prosperitet sledi posle 40 godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se previše jediti. Ne forsirajte ono što ne ide. To po poravilu donosi gubitke.

 

cm

Drage moje Petice, Vaš broj je  broj poslovnosti, brzine i novca. Većina bioritamskih  5. očekuje materijalno i finansijsko obilje, pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, prodornosti i pameti, možete imati čitavu industriju ili čitav niz sistema poslovanja. Za sve aktivnosti bićete bogato nagradjivani, pa će novac dolaziti, ali i odlaziti iz Vaših ruku. Imate izuzetnu sreću po pitanju novca, čak i u slučaju da ste prosek. Nekad niste svesni svoje sreće. Uživajte…

PORUČITE SVOJU NATALNU KARTU KLIKOM NA LINK

 

cm

Drage moje Šestice, Vi ste jedan veoma čudan tip čoveka po današnjim merilima. Novac Vas uopšte ne privlači, a još manje Vas privlači njegovo gomilanje. Sve što je povezano sa novcem, uopšte Vama ne predstavlja životni cilj. Jedino do cega Vam je stalo i za šta Vam treba novac je da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi i onima koje volite želje. Vi novac trošite vrlo rado na ono što Vas privlači. Volite da trošite na umetnost iako to ne donosi veliki profit. Dobitak je u uživanju dok gledate umetnička dela koja posedujete.

*probudite svoju snalažljivost;

*trudite se da imate makar minimalnu udobnost;

*verujte u sreću i iskoristite srećne okolnosti.

 

cm

Kao i u svakom segmentu života i sa novčanim tokovima slede Vam brojne promene. To Vas ometa da steknete veliko bogatstvo. Broj sedam je najmističniji broj, pa Vam može doneti novac, ako se bavite duhovnosću ( filozofija, psihologija, astrologija, numerologija, etc.).  Ukoliko zaista zaronite u sebe, dobitak je poveliki. Bavite se ezoterijom.

 

 

cm

Drage moje Osmice Vama sve kasni, pa je tako i sa novcem i sa novčanim tokovima. To znači da Vam solidno i stabilno finansijsko stanje predstoji u kasnijim godinama. Većina mora da radi veoma teško da bi stekla novac, što znači da Vam ništa neće pasti sa neba. Bitno je da se klonite toga da Vam broj  8 igra važnu ulogu kod donošenja odluka, jer će Vas to još više usporiti. Najbolje je da se držite brojeva  3, 5, 7 za sve važne finansijske akcije koje Vam predstoje. Trenirajte neki sport u kome je osnova brzina. Obrazujte se po pitanju finansija da bi imali informacije pre drugih. Srećno

 

cm

Za Vas se može reci da imate sreću sa novcem. Imate na raspolaganju mnogo više finansijskih sredstava nego većina ljudi iz okruženja. Posebno se to odnosi na one koji su viši psihološki tip ličnosti, obrazuju se i aktiviraju dobrostojeći milje. Liberalni ste u trošenju para, ali se to odnosi na Vas same, što znači da volite da trošite novac na sebe. Tokom života ćete uživati svu moguću udobnost i luksuz. Sve u svemu, ako budete pametni živecete veoma lepo.

coaching magazin

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *