KAKO NAS TO ŽIVOT ŽIVI?!

Nakon višegodišnjeg rada sa klijentima kako  tretmane Rekonektivnog isceljivanja tako i Coaching konsultacije veoma često se srećem sa situacijom gde ljudi govore kako su pozitivni, kako osećaju sreću, ljubav, zahvalnost … po pitanju nekog životnog segmenta, odnosa, životnih situacija a da istim nisu zadovoljni.  

Da li zaista verujete da je to tako?!

Naša fizička realnost je uvek odraz naših dubokih uverenja i životnih stavova. A razlog iz kog se desi da mislimo i govorimo da smo pozitivni ali nismo zadovoljni poslom, partnerom… je zapravo igra našeg uma i ega. Bitno je da znamo da svaki pojedinac sve što radi, radi da bi zadovoljio svoje potrebe i emocije. Zato ego ima potrebu da istakne da ja sam najbolji, ja najbolje znam, ja odmah shvatam…. A naš um je tako koncipiran da nas uvek štiti.

U našem podsvesnom umu su sva naša uverenja koja smo stekli u ranom detinjstvu, ona nisu ni dobra ni loša, naprosto su takva kakva jesu. Pošto je to jedino što nam je poznato to je naša zona komfora i tu smo sigurni a svako odstupanje od toga za svakog od nas izaziva dozu straha i osećaj nesigurnosti. Zbog toga se javlja odbarmbeni mehanizam koji  štiti stare ustaljene obrasce. Posebno je taj  momenat karakterističan kada dođemo u fazu da smo dosta toga slušali , čitali i sakupili puno informacija a nismo ih sproveli u delo, ne živimo to što pričamo.

Bitno je da napravimo razliku da li nam služe uverenja koja imamo ili ne. Da li smo zadovoljni svojom zonom komfora ili ne. I da ne ostanemo na tom nivou, a u suštini tada i kreće zapravo rad na sebi. Tada se pravi razlika ko radi na sebi i spreman je da se suoči sa samim sobom i zaviri u svoje dubine koje znaju da budu izazovne a ko ostaje na nivou na kom samo skuplja znanje, tehnike i priča istu priču sa kojom se vrti u krug a zapravo stvara tlo na kom nema nikakve šanse za rast i napredak.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Kako da otkrijem svoje talente?

Kako da uživam u svom poslu i zarađujem od onoga što volim da radim?

 

 

Zašto me stalno nešto sprečava da krenem napred?

Ako se pronalaziš u nekoj od ovih rečenica pozivam te na trening baziran na Coaching-u holističkom pristupa. Tokom treninga možeš da osvestiš i prevaziđeš ono što te je do sada sprečavalo da živiš život kakav želiš!

Trening je individualnog tipa i čine ga 4 Holistic Life Coaching konsultacije koje se održavaju jednom nedeljno u trajanju od 60 min., radi se uživo ili online. Što čini mesec dana trajanja programa.

Tokom treninga:

– učimo da osluškujemo svoje biće

– učimo se meditaciji

– razvijamo svoju kreativnost

– dolazimo do uverenja koja nas sprečavaju da sprovedemo u delo ono što želimo

– učimo da primenimo u praksi naučeno

– nedeljni zadaci koji nam drže fokus.

Kako ti trening može biti od koristi:

– osvesti i promeni uverenja koja ti ne služe

– otkri svoje talente

– radi ono što voliš

– živi život po svojim merilima

– pronađi svoj mir.

Za dodatne informacije i zakazivanje termina pišite u inbox ili na mail: marina.zlokolica@gmail.com a možete i pozvati na tel: 063/567614. Prijave do 01. oktobra 2018.

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.