KAKO POSTAJEMO SLOBODNI?!

Kada i kako znamo da smo završili određeno poglavlje u svom životu?!

Na istu stvar ili situaciju ljudi različito reaguju, neko voli da priča o tome šta mu se dešava, neko se povlači u sebe, neko na određen način ignoriše datu situaciju… svako u skladu sa svojim karakterom, i dosadašnjim životnim iskustvom.

Ali kako da znamo da je gotov neki odnos, da smo procesuirali neku situaciju ili događaj u kom smo se našli?

Kada svoju pažnju usmerimo na sebe i ono što se dešava u nama a ne oko nas možemo da otkrijemo čitav jedan novi svet.

Nakon izvesnog vremena kada razgovaramo, razmišljamo ili vidimo situaciju u kojoj smo nekada bili a to nas uznemirava, osećamo emotivno naboj. Takođe ukoliko sanjamo te iste situacije i ta činjenica nam se uopšte ne dopada. Sve su to pokazatelji da smo negde samo sakrili stvari i situacije koje su nam se desile  ali i dalje nismo završili sa njima. A one i dalje čekaju svoj red da donesemo odluku šta i kako sa njima!

Kada smo završili jedno poglavlje o njemu možemo da pričamo i razmišljamo iz jednog neutralnog stanja. Da sagledamo njene dobre i loše strane, da procesuiramo šta smo mogli drugačije i šta možemo sledeći put da uradimo drugačije i na kraju da donesemo zaključak šta smo naučili iz svega toga.

Koji su simptomi ENERGETSKIH BLOKADA?

Kako znam da su mi potrebni ENERGETSKI TRETMANI?

1. Ako se više puta nalazimo u istoj ili sličnoj situaciji.
2. Nizak nivo energije.
3. Loš san.
4. Konstantan stres i napetost.
5. Stagniranje na bilo kom životnom polju ( zdravlje, posao, finansije, porodica, ljubav, okolina, fizički izgled).
6. Subjektivni osećaj nezadovoljstva, praznine ili neke disfunkcionalne emocije ( bes, ljutnja, ljubomora, tuga…).

REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE su energetski tretmani kroz koje se oslobađamo svih potisnutih emocija i oslobađamo svega što nam ne služi na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou. Kroz taj proces se vraćamo u naše prirodno stanje mira i balansa.
REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE čine tri energetska tretmana, koji se rade uživo ili na daljinu a efekat je apsolutno isti.

Sve dodatne informacije i zakazivanje tretmana i konsultacija možete dobiti na mail:marina.zlokolica@gmail.com, na tel/ 063/567614 ili pišite u inbox. Prvi troje koji zakažu svoje tretmane jedan tretman je BESPLATAN.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.