KOJA JE VAŠA ŽIVOTNA SVRHA

Primetila sam da se često meša pojam posla i životne svrhe. To može da bude jedno, nekome je posao i životna svrha, ali u biti to nije jedno te isto.

coaching magazin

Životna svrha je na neki način tema koju smo izabrali za ovaj život. To može da bude naša pomoć nekome da prođe i naraste iz određenih situacija. Može da bude i  da sami prevaziđemo određene situacije i osećaje. Kada se posao i životna svrha spoje kroz proces našeg rada proizilazi i naša životna svrha. Svojim poslom kada pomažemo drugima ili kroz njega savladavamo i prevazilazimo određene emocije i uverenja.

Kako da otkrijemo koji je posao naših snova i naša životna svrha?

Kada želimo da imamo posao koji će da bude i naša ljubav, onda treba da obratimo pažnju na to kako provodimo slobodno vreme, u čemu uživamo, šta nam nikada nije teško, koji su to naši talenti, šta to kada uradimo privlači pažnju ljudi i dobijamo pohvale. Tu negde se krije odgovor koji tražimo.

Tretman Rekonektivnog isceljivanja ili Holistic Life Coaching konsultaciju možete zakazati klikom na link

Put do životne svrhe je malo složeniji. Ali ono što je ključno je da treba da sagledamo ceo svoj dosadašnji život i vidimo šta ga to karakteriše, šta se provlači kroz ceo njegov tok i koji su ključni momenti u njemu kako lepi tako i oni manje lepi, jer sve nam je dato sa razlogom.

Informišite se sa Marinom

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.