Malim koracima do velikih snova!!

Ulazimo u period kada se prave planovi za narednu godinu, sumiramo šta smo uradili u ovoj, koliko smo zadovoljni ostvarenim ili možda nismo.

Čuli ste za izreku “ male stvari čine život”?!

Do velikih snova se stiže malim koracima!!!

Kada se postavljaju ciljevi, postoje dugoročni I kratkoročni ciljevi. Ako imate plan šta želite da uradite u narednoj godini, šta da je karakteriše I u kom pravcu želite da ona ide, to prvo odredite u konkretne stvari. A to znači šta želim, kada želim da to ostvarim I kako! Zatim konkretne korake razradite I odredite ih na nedeljne I mesečne ciljeve. Zapišite ih, u momentu kada ih planirate a označite I kada su ostvareni.

Online škola astrologije od 18.01.2020

Na taj način držaćete sebi fokus na cilju, imaćete konstantnu aktivnost  koja dovodi do ostvarenja cilja a I motivaciju kada vidite šta ste već uradili I koliko ste bliži odredištu ka kojem ste krenuli.

ostali textovi

text pisala za Coaching Magazine Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcijeostali textovi
Youtobe kanal: Marina Zlokolica   
Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.