ONE I JA: KNJIGA MIROSLAVA ZUHE

Stigavši do kraja ove knjige, a želeci da svoje čitaoce malo edukujem i pokušam im promeniti pogled na ovaj svet i mogućnosti koje postoje i da zajedno sa partnerom sa mnogo većom otvorenošcu, oslobode se tabuai straha. Da razgovaraju o svemu jer još uvek ne čitamo misli i ono što želite, volite, ono što voli vaš partner, to morate saznati.. Verovatno da ćete se iznenaditi oboje i shvatićete tada da ste trebali mnogo ranije i da bi vam tada odnos u zajedničkom životu bio mnogo bolji i interesantniji.

Nažalost još se srećem sa ovom temom i saznanjima uglavnom osoba ženskog pola, kako im nedostaje pažnja, ljubav, dodiri i umeća partnera u vodjenju ljubavi. Sve se svodi na onaj primitivan način i sam seksualni povremeni nagon kao kod životinja. Kada žena izgubi, to jest prestane partner da joj bude blizak i da ima sa njom odnose, ohladit će se od njega, njegovih dodira i potreba i prva prilika koja bude naišla, iskoristit će je i ući u avanturu ili novu vezu i brak.

Mi svi pamtimo osećanja koja doživljavamo u datim trenutcima. Potrebno nam je materijalno zbog egzistencije i boljeg života i nije dovoljno da vašem partneru kupujete poklone, nadoknađujete ono što mu ne možete pružiti lično, jer to neće trajati dugo. Svakom je potrebna pažnja, podrška, razumevanje, ljubav i vodjenje ljubavi. Možda će neko biti u vezi zbog materijalne sigurnosti i spavaće u odvojenim sobama i zbog nekog bračnog ugovora ili ti ugovorenog braka da su kao zajedno. A da ljubavne i seksualne odnose nadoknadjuje sa strane i na taj način nadopunjuje i svoja osećanja potrebe.

Pročitajte ovu knjigu do kraja, istražujte još ovu oblast, podelite je sa nekim koga poznajete, sa nekim gde znate da imaju problema u odnosima i zainteresujte svog partnera šta to vi čitate, šta vas to interesuje i možda ćete se iznenaditi da to i njega interesuje, ali nije sa vama smeo o tome da razgovara. Mnogi se plaše od reakcije druge osobe na postavljeno pitanje ili pitanja i onda i ne pitaju, ne razgovaraju o tome.

posetite našu facebook stranicu i osvojite knjigu

Lakše je u pisanoj formi i ako i vi imate strah kako mu prići i zapoćeti razgovor, krenite sa njim u razgovor dopisujući se. Nemojte tražiti direktno da vam posveti pažnju i svoje vreme jer vas neće poslušati, nego onako izokola zatražite da kao nekada igrate karte, ne ljuti se čoveće, nešto ćime ste se ranije dok ste bili mladi sve zanimali. Kada budete ponovo vremenski duže provodili vreme zajedno, postat ćete bliskiji. Velika je greška odvajati se jedan od drugog i povlaćeći se u sebe i svako u svoj svet. Setite se šta ste voleli jedan kod drugog kada ste bili zaljubljeni i mladi, čemu ste se radovali, bili srećni.

Otkrijte partnerov jezik ljubavi i šta on ili ona voli!

Autor i pisac: Miroslav Zuha, 2017god

 

Miroslav Zuha roden je 1959 godine u Beloj Crkvi. Odrastao u ovom gradu i osnovnu školu završava u tom gradu. Elektrotehničku školu „Nikola Tesla“ završio je u Vršcu. Otac dva, sada odrasla sina. U životu se bavio krativnim poslovima kao samostalani preduzetnik. Jedan deo života živeo je u Kruševcu, Beču, Nemačkoj,  proputovao je deo Evrope.

posetite našu facebook stranicu i osvojite knjigu

Od 2000. godine samostalni preduzetnik. U svet Aikidoa i borilačkog sporta ulazi u svojoj 50 godini, a od 2012. godine ulazi u priču mrežnog marketinga i edukacije. Ulaže u svoje obrazovanje i lični razvoj. Pročitao je mnogo knjiga i vlasnik je bogate zbirke knjiga. Bavi se coachingom, uspešno radi sa klijentima i svojim znanjem ih motiviše i vodi do cilja. Završio je mnoge edukacije, jedna od njih je Master Mind na Akademiji kod Zorana Vignjevića, predstavnik i predavać programa Moć Podsvesti. Manađžer je Mrežnog Marketinga i zastupnik nekoliko kompanija. Za sobom ima nekoliko desetina seminara sa raznim mentorima i ljudima iz poslovnog i edukativnog sveta. Pohadja edukacione kurseve iz oblasti poslovnih veština, komunikacije i ličnog razvoja. Svoje predstavljanje vrši i putem video snimaka na društvenim mrežama a sve u cilju dostupnosti i iskazivanju stečenog znanja.

U prolece 2017-te godine ulazi u svet poezije i pesnika. Kreće sa recitovanjem, snimanjem i obradom pesama raznih poznatih autora i pesnika. Ovo je prva knjiga kojom želi da se bolje predstavi, dok drugu lagano piše.

Knjigu možete poručiti klikom na link ONE I JA

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.