PERSONALNI PROGRAM ZA BALANS

Želiš da pronađeš svoj mir? Želiš da se oslobodiš stresa? Želiš da naučiš šta i kako sa disfunkcionalnim emocijama, kako ih se osloboditi?

Predstavljam ti program kroz koji se vraćamo u naše prirodno stanje a to je stanje mira i balansa. To postižemo kroz tretmane Rekonektivnog isceljivanja i Holistic Life Coaching INTRA konsultacije. Interaktivni proces holističkog pristupa.

Benefiti programa:
-oslobađanje potisnutih disfunkcionalnih emocija i stresa
-povećanje fizičkog, mentalnog, emotivnog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije
-stanje dubljeg unutrašnjeg mira
-benefiti na svim životnim segmentima ( razvoj ličnosti, zdravlje, posao, finansije, okolina, ljubav, fizički izgled, porodica).

Celokupno trajanje programa je 4 nedelje i čine ga 3 tretmana REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA i 4 HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije. Tokom 3 nedelje prolazimo kroz tretmane REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA, svake nedelje jedan tretman Rekonektivnog isceljivanja u trajanju od 30 min. i 1 HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije u trajanju od 60 min. Zadnje nedelje programa HOLISTIC LIFE COACHING konsultacije u trajanju od 60 min. u kojima dajemo smernice za dalji lični razvoj i napredak.

Program je individualnog tipa i radi se uživo ili online ( po dogovoru).

Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti na tel: 063/567614 , na mail: marina.zlokolica@gmail.com

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Marina Zlokolica
Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.