PRILAGODI SE ILI ĆEŠ SNOSITI POSLEDICE

Kada pozovete sumnju u sebe……

Dragi moji, trenutno je na nebu veoma turbulentno. Jedan od aspekata koji svakako zahteva pažnju je inkonjukcija Neptuna iz 7. kuće, sa Jupiterom iz 2. kuće.

Sam aspekt inkonjukcija je veoma zanimljiv. Najkraće tumačenje bilo bi prilagodi se ili umri. Neptun u sedmoj, pa još u Ribama, daje iskrivljenu sliku  o drugima. Sada je u trigonu sa Fortunom ( srećom), pa je ili jako kvari ili jako uvećava.

Jupiter se nalazi u drugoj kući. To je kuća vrednosti svake vrste. Pa i mišljenje nas samih o sopstvenoj vrednosti.

Godinama smo pokušavali da budemo dobri, ne bi li nas drugi, (za nekog je to otac, brat, partner) prihvatili i ne bi li imali kvalitetan ili bar odnos u kome druga strana primećuje nas, kao ravnopravnu stranu u njemu. Godinama se borimo da budemo vidljivi. Medjutim, drugi zbog odnosa sado mazohizma sa trećom osobom, nas i ne primećuje. A to boli. Zbog te nevidljivosti, nemamo alata da skrenemo pažnju. A jako nam je potrebna.

COACHING MAGAZINE

I šta se dogodi?

Pa dogodi se inkonjukcija i polomi sve stege. Razbije ružičaste naočare.  I shvatimo. Drugi, čija nam je pažnja očajnički trebala i ne uzimaju nas u obzir. Nismo im važni. Teraju, vrlo bezobrazno svoje. Veličina našeg prepoznavanja je tome da NIJE DO NAS!

Da ne trebamo mi da budemo još malo bolji. Da šta god uradili ili ne uradili, reakcija tog drugog neće se promeniti. I to saznanje nas potpuno i neočekivano – oslobodi.

Kao da smo dobili krila shvatimo da možemo da dišemo punim plućima, oslobodjeni očajnicke potrebe za priznavanjem prava da se bude!

I pukne. Razbije se na hiljadu komadića. Neće biti retkost da se nešto zaista i razbije kao simbol našeg oslobodjenja.

Lakoća postojanja ponovo vraća osmeh na lice.

Dragi LAVOVI, malo malo pa ste u centru zbivanja. Ali to i dolikuje kraljevima zodijaka. Ovo je period pucanja Vaših okova. Podignite glavu i samo napred!

STRELČEVI, Saturn Vas je puno promenio, rastavio na sastavne činioce i očistio dušu. Sad počinjete da osećate i slobodu. Udahnite duboko i još samo malo napora do konačnog prepoznavanja svog puta.

VAGE, napokon Vam postaje jasno da Vaša sreća ne zavisi od mišljenja Vaših rodjaka. Uzmite sudbinu u svoje ruke, slobodni ste posle mnogo vremena da pomislite i izgovorite ružne stvari o onima koji su bili nedodirljivi. Zaslužili su!

RAKOVI, vama lep period i sjajno uklapanje u socijalnu sredinu. Opsesivno Vam zauzima misli jedna osoba. I ona misli na Vas, Samo joj dajte vremena.

Svima nama srećno. I zapamtite – sjajno je biti SVOJ!

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Gif made by Vesna Grbić

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *