RAD NA SEBI, ŠTA JE TO?

Šta zapravo znači rad na sebi? Šta to treba da radimo i odakle početi?

COACHING MAGAZINE

Rad na sebi je konstanan rad, nešto što traje ceo život, jedno putovanje. Na tom putu mi težimo tome da budemo što bolja verzija sebe i da iskoristimo svoj puni potencijal.

KAKO USPETI? 

Da bi smo uspeli u tome treba da osvestimo svoje misli, uverenja, emocije, da shvatimo zašto se nalazimo u trenutnoj životnoj situaciji, zašto se neke stvari ponavljaju. To postižemo kroz  meditaciju i osvešćivanje sadašnjeg trenutka a pored toga ima još alata koji su nam dostupni i koji nam mogu pomoći na našem putu i ličnom razvoju. Jedan od tih alata su energetski tretmani, tu prvenstveno mislim na Rekonektivno isceljivanje. Iz svog ličnog iskustva i iskustva kao praktičara Rekonektivnog isceljivanja sam se uverila koliko pomažu u procesu duhovnog buđenja i usmeravaju nas tačno tamo gde treba.

Da li to znači da se sve reši u jednom trenutku, preko noći i da neko drugi uradi sve za nas?

Apsolutno ne. Tačnije, nekih stvari se oslobađamo odmah a za neke je potrebno malo vremena.

Prvo se  oslobodimo  svega onoga što nam je nepotrebno, što smo pokupili kroz život a nije nam potrebno za naš dalji rast i razvoj. Takođe usmeri nas tačno tamo gde treba, ka onome što je za nas važno kako bi smo mogli dalje da rastemo i razvijamo se.

Ono što je suština rada na sebi je da zagrlimo sebe, upoznamo sebe i izvučemo ono najbolje iz sebe.   

 

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.