STRAH ILI SAN

„Budim se sa prvim jutarnjim zrakama Sunca…sve miriše na prirodu, svježinu, ljepotu. Osjećam mir i zadovoljstvo. Osjećam prisutnost. Sreću. Ljubav.

Moje biće je ispunjeno s tom vibrom, lagano krećem u još jedan prekrasan dan uživanja u svojem životu, svojoj svrsi, svojoj strasti, harmoniji svega sa svime…. „

Ili

„ Joj…već je prošlo sedam, opet sam zaspala… neću stići…ma nema veze, preskočiti ću danas vježbanje i razmišljanje o današnjem danu… nemam vremena…uf… a što me sve čeka….ajde, brže malo, svi se trebamo spremiti. Šta mislite da …. „

San ili Strah?

Što je moj život?

Ne, ne…pustimo ono što je bilo. Što je moj život S A D A ?

Nisam sigurna?

Pročitaj ponovo prva dva odlomka. Osjeti vibru prvog i drugog, osjeti lakoću ili težinu. Sada se vrati na svoj život i usporedi vibru i ..lakoću ili težinu?

San ili Strah?

Što je moj život?

San? Čestitam ti. Na odlučnosti, ustrajnosti, podizanju vibre, ciljevima većih o tebe same, na svemu što nisi i svemu što jesi, da bi  mogla danas biti tu, živjeti svoj san. 

Čestitam ti a TI nagradi sebe i podrži i druge da pretvore STRAH u SAN.

A ti, ti koji si spoznao da je tvoj život STRAH – super. Sada znaš. I možeš promjeniti tu vibru. Ako želiš osjetiti kakav je život s druge strane STRAHA…

O da da, i te kako možeš.

Strah je tu da te potakne, iako misliš da te sputava. Strah je tu da te vine u visine, ako ga tako primjeniš. Strah je tu da ti pokaže koliko odlučnosti i vrijednosti nosiš u sebi. Da te izazove, da te promjeni, da ti doda vrijednost.

Ne vjeruješ.

Istraži. Izaberi svoj STRAH, upoznaj ga, osvjesti ga…nakon nekog vremena znati ćeš zašto je tu i kako će ti služiti. O tebi ovisi. Ti biraš.

Svi vi koji živite San, zar nije tako? Zar nije Strah postao inspiracija?

Kako može STRAH postati inspiracija?

Odluči jedan „S“ zamjeniti za drugi „S“… naizgled isti ali s velikom razlikom. S velikom razlikom u vibri…STRAH ili SAN. Zamjeni nisku vibru za visoku. Svjesno. S odlukom a ne vjerom u prvom trenutku. Dopusti sebi SANJATI…da, onako kako si sanjao kad si bio dijete. Dopusti sebi Maštati, onako kao u ono doba kad je mašta bila najbolji prijatelj.

Dopusti sebi SEBE.

Evo ga, tu je…da to je tvoj SAN, onaj koji čeka da mu pridaš važnost, da ga konačno izabereš. Onaj koji je sve ovo vrijeme živio u sjeni Straha i čekao ovaj trenutak. Trenutak kada će imati priliku oduševiti te, probutiti vibru za koju nisi ni znao da je imaš i inspirirati te da taj San postane dio tebe, tvojeg života.

Da ga konačno izabereš. 

Probuditi želju da živiš svoj San. Probuditi vjeru da ti to MOŽEŠ. Inspirirati te da onaj Strah, na kojeg si već pomalo i zaboravio pretvoriš u samo još jedno sredstvo na putu ostvarenja tvojih Snova.

Ako izabereš zamjeniti jedno „S“ za drugo „S“.

Mala ali velika razlika koja život znači.

Kako …to je pitanje koje će doći puno kasnije.

U trenutku kada više nisi spreman odustati od onoga što si osjetio dok si maštao o svojem Snu.

Yasmina Buweden

INSPIRATIVNA PARLAONICA na  temu STRAHA, održana je 17/12/2017 ONLINE informišite se o narednim terminima radionice

text: Yasmina Buweden

FB: Yasmina Buweden

ostali textovi 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *