SVILNE TREPAVICE LASH beLONG

Veštačke trepavice ili LASH beLONG ekstenzije    (nadogradnja trepavica) su trenutno svetski hit dostupan i kod nas. Potpuna su imitacija prirodnih trepavica, izradjene iz kvalitetne svile. Ono što ih razlikuje jeste, da su klasične sintetičke trepavice neelastične i po osećaju pune teže. Ekstenzije svilenih trepavica  imaju oblik prirodnih trepavica i sa njima možete svoje prirodne da produžite ili zadebljate, kao da vas je priroda obdarila sa onim najboljim.

coaching magazin

 

ŠTA TREBA DA ZNATE O SVILENIM TRPAVICAMA?

Ekstenzija (nadogradnja) trepavica je kozmetički tretman, koji obavlja stručno osposobljena osoba – stilista za trepavice. U tom postupku stilista se fokusira na vašu prirodnu trepavicu, kako bi na nju, koristeći poseban tip lepka, nalepio jednu svilenu. Stavljaju se direktno na vašu prirodnu trepavicu. Dužinu i uvijenost možete sami odabrati, prema sopstvenom tipu. Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća, da mnogi klijenti u toku tretmana utonu u san.coaching magazin

Profesionalno nadograđene i zadebljane vaše trepavice daju optički efekat, da vaše oči izgledaju veće, kao i da ukoliko imate problema sa opuštenim kapcima, i oni su u tom slučaju obrađeni.I ono što je najvašnije, više vam nije potrebno da nanosite maskaru na trepavice. Tretman je idealan kod onih koji nose naočare ili kontaktna sočiva. Ceo tretman traje nešto duže od sat vremena i za to vreme, u proseku oko 60 indidvidalnih trepavica po jednom oku se smeste u poziciju.

SVILENE TREPAVICE, coaching magazin

Naš salon HAIR BEAUTY HOUSE preporučuje da se korekcija trepavica radi jednom mesečno i samim tim ste sigurni da će te uvek imati savršene trepavice.

Sa njima možete potpuno bezbedno umivati se,roniti,plivati ili vršiti druge aktivnosti koje koje neće uticati na njihovu postojanost.

coaching magazin

KAKO SE UKLANJAJU SVILENE TREPAVICE?

Uklanjanje trepavica se vrši u salonu,nemojte to raditi sami da ne bi ostetili prirodne trebavice, posebnom tečnošću i alatom se blago uklanja lepak I skidaju ekstenzije. Bitno je znati da prilikom uklanjanja šminke sa očiju ne koristite previse masne skidače šminke već Micečarnu vodu koja neće štetiti postojanost lepka.

coaching magazin

Cene u našem salonu HAIR BEAUTY HOUSE

Nadogradnja Svilenih trepavica – 3000 din

Korekcija – 1000 din

Skidanje – 1000 din

coaching magazin

Vladimir Popov, Professional International Stylist

Fb page: Hair Beauty House

Youtobe kanal: Hair Beauty House

 

Za zdravu, lepu i urednu kosu brine studio lepote KUĆA KOSE

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.