TESLA CILJEVI

Tesla ciljevi govori o tome kako ostvariti bilo koji cilj. Zašto postavljamo ciljeve? Zato što nešto želimo. Uvek želimo nešto što nemamo. A zašto nemamo? Zato što postoji nešto u nama što nam ne dozvoljava da to dobijemo. Zato moramo raditi na sebi.

Bez obzira na naslov, glavna ideja knjige nije bezuslovno ispunjavanje ciljeva, već poboljšanje načina razmišljanja, planiranja i sprovođenja zacrtanog u delo. To pre svega znači upoznavanje sebe, svojih slabosti i svojih vrlina kako bi menjajući sebe na bolje, promenili i okolnosti u kojima živimo.

Preduzmite prvi ( najvažniji) korak do ostvarenja svojih ciljeva – preuzmite besplatno poglavlje knjige preko sajta www.teslaciljevi.com

Autor knjige Boban Stojanov,

Ovu knjigu sam napisao za sve nas. Ja vas ne poznajem lično ali znam da imate svoje želje i da neka nisu ostvarene. Sedamnaest godina proučavam temu ciljeva. Za svo to vreme imao sam mnogo izazova i teškoća iz kojih sam učio. Radeći vežbe i tehnike koje se nalaze u knjizi postajemo psihički jači, samopouzdaniji, hrabriji, uspešniji u svakom pogledu.Da bismo ostvarili željeno, moramo uložiti trud. Što više ulažemo, više i dobijamo. Put neće biti lak – to Vam obećavam. Biće pun iznenađenja i avantura, i naravno USPEHA. A ja Vam želim da ostvarite sve što poželite. Neka vam ova knjiga pomogne u tome.

više o autoru

Boban Stojanov

Klikom na link možete poručiti knjigu

FB page AKADEMIJA ZNANJA www.akademijaznanja.rs

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *