ULOGA ENERGETSKIH TRETMANA

Energetski tretmani kao instant rešenje za ……

Čemu služe energetski tretmani? Kako mogu da reše problem i šta zapravo donose?

U životu svakog čoveka postoje stvari koje su mu sudbinski predodređene, postoje one koje su proizvod slobodne volje a postoje i one koje nam se stalno ponavljaju ili pak nikako da se dese. Jer smo tokom života stvorili mehanizme koji nam pomažu da lakše funkcionišemo u svom svakodnevnom životu ali kroz njih zapravo i bežimo od svoje suštine. A to su zapravo energetske blokade.

Šta je uloga energetskih tretmana u tim situacijama?

Iz mog iskustva kao praktičara Rekonektivnog isceljivanja a i iz iskustva kao klijenta mogu da kažem da je pogrešno gledati na tretmane kao na alat koji dovodi do instant rešenja. Ono što je iz mog ugla gledanja suština Rekonektivnog isceljivanja je da sa našeg puta otkloni sve one stvari koje su za nas zapravo nebitne, koje nam oduzimaju energiju a ničemu ne služe. Da nas energetski regeneriše. Da se kroz njih vratimo u balans. Jer je to naše prirodno stanje. Iz tog ugla sve zapravo izgleda drugačije. Intuicija nam postaje izražajnija, osećanja su nam izražajnija. Kombinacija svega toga daje jednu jasniju sliku toga šta želimo a šta ne i u kom pravcu želimo da idemo. Ta slika može da bude a i nemora da bude ista ona želja koja je čučala negde u nama pre tretmana. Upravo je to ono što ne znamo unapred. Lično sam primer toga da  život može da krene u jednom skroz drugom pravcu nakon tretmana Rekonektivnog isceljivanja. Sada sam veoma srećna i zahvalna zbog toga. Jer kada su te promene počele da se dešavaju ja sam bila spremna za njih, i prigrlila ih.

Zato dajem jedan savet svojim klijentima budite otvoreni i spremni da pustite sve ono što odlazi i da prihvatite sve ono što dolazi.

ostali textovi

Radoznao/la si, želiš novo iskustvo! Želiš sebi da pružiš uživanje na jedanom dubljem nivou i na suptilniji način.

Šta ti Rekonektivno isceljivanje može pružiti?!

1. Opuštanje, oslobađanje na fizičkom, emotivnom i duhovnom nivou (lakše se krećemo, jasnije su nam misli, brže reagujemo, izraženije su nam emocije i imamo jasniju sliku šta želimo a šta ne).
2. Ulazimo u stanje dubljeg unutrašnjeg mira.
3. Oslobađamo se potisnutih disfunkcionalnih emocija i izlazimo iz stanja koja nam nisu od koristi ( ljutnja, bes, tuga, nezadovoljstvo, ljubomora….).
4. Pojačava se intuicija.
5. Potreba za kreativnim izražavanjem.
6. Oslobađanje od nagomilanog stresa.
7. Kvalitetniji san.
8. Vraćanje u prirodno stanje balansa.
9. Utiče pozitivno na sve životne segmente ( razvoj ličnosti, zdravlje, posao, finansije, okolina, ljubav, fizički izgled, porodica).

Ovde su navedeni samo neki od pozitivnih efekata i benefita koje možete dobiti nakon tretmana Rekonektivnog isceljivanja, svako tretmane doživi na drugačiji način i svaki tretman može da bude drugačije iskustvo.

Sve dodatne informacije i zakazivanje tretmana i konsultacija možete dobiti na mail:marina.zlokolica@gmail.com, na tel/ 063/567614 ili pišite u inbox. Do 30.11.2019. popust na tretmane 50%.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.