UPS ŠTA MI SE DEŠAVA….

Svaka promena dešava se kako na spoljašnjem tako i na unutrašnjem planu i obratno. To je ujedno i siguran pokazatelj da se zaista dešava i menja postojeće šeme. Kažu promene „bole“…Pa nisu uvek prijatne, otud ona „izadjite iz zone konfora“, ali ko je „lud“ da sam sebe muči. Mislim da se ne lažemo, mi činimo nešto za nas samo kada moramo. To je onaj momenat kada smo očajni, naravno pre toga okrivimo sve oko nas a zatim i nas same. Promena..

coaching magazin

Setite se Adama Eve i jabuke… promena koja je promenila sve, no da se nije desila ne bi bilo ni nas. Znate i za onu „ono što nas ne ubije to nas ojača“, ili „ko zna zašto je to dobro“…

PROMENA NA LIČNOM PLANU ILI KAKO BITI SIGURAN DA SE NEŠTO STVARNO MENJA

Jačanje mišića, dovodi do upale mišića…. promena na mentalnom planu (šeme) takodje dovode do jasnih fizičkih senzacija i na telesnom nivou… kako će se promena manifestovati, zavisi od same individue.

coaching magazin

Recimo tamo gde je najslabija karika tu najpre „puca“. Ne bojte se traje samo par dana. Ali svaku promenu valja negovati, da bi se učvrstila i ostala kao takva. Jedna mala promena menja mnogo u Vašem životu…. na svim nivoima (odnosima).

Srećno, imajte ljubav i hrabrost, samo otvoreni ljudi mogu sebi dozvoliti nešto novo nešto lepo. Suština promene je upravo da nam donese neki bolji kvalitet.

text: Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga

ostali textovi

Da li radite ono što volite? 

od 24.09 počinje obuka za Holistic Life Coacha. Obuka je namenjena osobama koje žele da se profesionalno bave coachingom ali i svima koji žele da coaching postane životni stil. Više informacija možete dobiti na 0605000933 i Skype id: lidija.lifecoach. Zakažite svoj intervju. Obuku vodi autor Holistic Coachinga Lidija Grujić

photo: pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *