UZBUDLJIV APRIL: LJUBAV SE SMEŠI …..

KOME PROLEĆE DONOSI LJUBAV?!

VENERA u svom sedištu  pravi dobre aspekte sa Marsom i Saturnom a to daje ambicioznost, vrednovanje sebe, ozbiljnost na poslu i u ljubavi.

Posebno to osecaju oni koji su rodjeni u zemljanim znacima, Bikovi, Device i Jarčevi. Venera u svom znaku, u znaku fiksne zemlje pokreće ljubavne odluke koje su jako važne i stabilne. Ovo nije vreme da se proverava vernost ili odanost partnera, jer se vernost podrazumeva. Samo će Škorpije imati izraženu potrebu da se igraju detektiva, što može kao bumerang da im se vrati. Kako dani budu prolazili, tako Venera,  pravi dobar aspekt sa Marsom, Saturnom a posle i Plutonom iz Jarca. Ovi aspekti pokreću svakog od nas na pozitivne odluke koje se odnose na posao i ljubav.

Za vodene znakove ovo je period da se osecaju dobro u svojoj koži, a vatreni ce morati da shvate da je jako važno poslušati savet drugih ljudi. Vazdušno trojstvo će shvatiti da je bolje da se neke odluke odlože, a zemljani znaci  će uživati u periodu koji je veoma stabilan za njihove ideje i planove.

Nena Janković, astrolog

Merkur je retrogradan do 15. aprila pa treba da biti oprezan po pitanju dogovora, potpisa, dokumenata, poruka i informacija koje šaljemo i dobijamo, čuvati se u saobraćaju, moguća su i kašnjenja i veliki problemi u razgovorima sa najbližima. Čuvati se neplaniranih reči, posebno Ovnovi, Rakovi i Vage.

Saturn kreće retro hod od 17. aprila pa od tog datuma može prošlost da nam bude u glavi ali da se to potvrdi i u realnosti. Čuvati se posebno starih ljubavi jer ne donose ništa bitno, mogu samo da vas emotivno iscrpe. Ovo je mesec kada je vladavina Ovnova, ali zbog kvadrata sa Marsom, treba obratiti pažnju na zdravlje, posebno ljudi koji imaju hronične bolesti.

ZAKON KARME radionica održana 18.03.2018 

Ovaj mesec april  je pun akcija i mnoge stvari se dešavaju pod uticajem brzih odluka, jer je Mars tokom celog meseca u Jarcu gde se dobro oseca, gde je egzaltiran i daje nam dobru organizaciju u radu, karijeri, samokontrolu i disciplinu.

Jupiter  se kreće retrogradno u Škorpiji pa svi koji nisu znali šta će da odluče po pitanju ljubavi, sada ce spoznati svoju vrednost i umeti da naprave dobru emotivnu odluku, Mnogi će se okrenuti duhovnosti i baviti se drugima, na taj način pomažu svoje unutrašnje Ja.

OSTALI TEXTOVI

Astrolog : Jankovic Nena

Bavim se izučavanjem astrologije skoro 20 godina, od toga aktivan rad sa klijentima 18 godina. Uža specijanost su mi karmički odnosi i tumačenje uticaja karme kroz natalni horoskop, kao i deo astrologije koji se naziva sinastrija, ili uporedni horoskop. Radila sam sredinom devedesetih godina kao astrolog na radiju, pisala sam i prevodila tekstove astrološke za ” Astrologus “, držala svoju astro školu koja je i dalje aktuelna. Saradjujem sa nekoliko astro portala, pišem mesečne astrološke analize, a najviše se radujem živom kontaktu sa klijentima.
Izradjujem natalne ( životne ), godišnje, poslovne, ljubavne, uporedne, karmičke i horoskope za decu. Horoskope tumačim ličnim kontaktom, ali i putem meila, vibera, skajpa. Držim sa psihologom i holističkim terapeutom psihološko -astrološke radionice na odredjenu temu, do sada smo imali desetak tema koje smo obradili i to neke teme smo ponovili zbog interesovanja ljudi, Telefon 0607081974

 

PROFESIONALNA OBUKA ZA HOLISTIC LIFE COACHA, uzivo i online 21.04.2018

Obuka se izvodi uživo i online u trajanju od šest meseci. Princip rada dva puta mesečno. Više informacija klikom na link OBUKA.

Obuku vodi autor Holistic Coacinga INTRA Lidija Grujić

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.